lördag 25 juli 2015

Dagsutflykt till Örebro

Det finns några ställen som vi ofta pratat om att vi borde åka till, men som aldrig riktigt blivit av.  Så denna regniga, kalla sommar när vi ändå inte hade något annat för oss bestämde vi oss för att försöka hinna med lite sådana ställen. Ett sånt ställe är Svampen i Örebro. Så dit for vi i början på veckan för att äta lunch. 




Kul att ha varit där, men blev väl inte jätteimponerad. Mycket folk var det också och aningen rörigt i restaurangdelen. Men helt ok mat, fanns till och med något som båda våra barn åt. 

Sen fortsatte vi vårt besök i Örebro med att besöka OpenArt. Sonen och jag såg delar av den när vi var på Klossfestivalen och då lovade jag honom att vi skulle se mer av det. Vilket vi nu gjorde med resten av familjen. Det blev en ordentlig promenad inne i stan´. Häftigast var jättepopcornen tyckte vi nog allihop. Men jag imponerades av kreativiteten överlag, hur kommer man ens på att göra dessa konstverk?













Vi fortsatte sen till Wadköping för lite fika. Väl hemma igen gav sig maken av på en löptur för att testa sina nya löparskor som han köpt sig under dagen och dottern testade sina inlines också inköpta under dagen. Sonen och jag stannade hemma och fixade kvällsmat, tyckte vi fått nog med motion.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar