söndag 8 mars 2015

Vasaloppet och en första löptur

I vår familj har vi haft som tradition att äta frukost vid tvn när det är Vasaloppet. Vi dukar upp en riktigt härlig frukost med olika sorters bröd, ibland hembakat, något gott pålägg, ägg, yoghurt, müsli, frukter, te och kaffe. 

(Kortet är från 2013)

Så på det sättet startade vi dagen idag. Fast nu har vi ju inte direkt några småbarn längre så det var knappt att de var vakna till Vasaloppsstarten. Dottern låg hopkrupen under en filt och rörde sig knappt förens några timmar hade gått och sonen var lagomt intresserad av de där som åkte mellan Sälen och Mora, surfplattan var mer intressant. Och av frukosten var det bara jag och maken som njöt, barnen ville ha det de alltid äter. Yoghurt! Den ena med banan och den andra med havrepuffar. 

Eftermiddagen spenderade jag i löpspåret, tänkte förbättra tiden på årets Vårruset. Dottern var på freerunning och maken försökte få sonen att lära sig simma i badhuset. Min löptur, de första 5 kilometrarna för i år, var plågsamma och tog en evig tid.  Men nu kan det ju bara bli bättre, hoppas jag. 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar