onsdag 16 oktober 2013

Vintersemestern bokad

Så var det äntligen bokat och klart inför vintersemestern som går till Säfsen, ett av familjens stora favoriter nästan oavsett vilken årstid men framförallt under höst och vinter. Under ett par års tid nu har det bara blivit kortare dagsturer dit men nu blev det en långhelg i januari. Härligt!
 
Vi planerar för en dag i backen för maken och dottern, medan jag och sonen åker pulka, leker i snön eller nåt annat kul. Och en dag i spåren, då hela familjen kan haka på, bara det är tillräckligt slätt. Backar är inget jag gillar.
 
Några bilder från när vi besökt Säfsen andra år kommer här!



 
 
Även om vinterresan är bokad och klar är det många dagar kvar tills dess. Funderar över vad man ska hitta på i helgen för äventyr. Har en hel del utflyktsmål i närheten, så vi får väl se vad det kan bli. Eller så kanske det är dags för en skön hemmahelg och göra ingenting. I teorin låter det just nu alldeles underbart, men då klättrar väl både vi och barnen på väggarna efter några timmar. Men skönt att låta helgen vara öppen i alla fall, så får vi se vad vi har lust till.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar